Maca

Het wondermiddel tegen hormonale problemen, de uithoudingsvermogen verbeteraar, de hongerstiller en de geheugen verbeteraar. Probeer Maca in zijn meest pure vorm en ervaar de vele positieve werkingen op uw gezondheid!

Maca is een adaptogeen. Adaptogenen of tonica zorgen ervoor dat het lichaam zich makkelijk aanpast aan wisselende omstandigheden. Adaptogenen zijn natuurlijke anti-stressmiddelen zonder echter een kalmerende werking te hebben. Integendeel verhogen zij het prestatievermogen omdat ze ons in staat stellen ons beter aan te passen aan veranderingen.

Maca is een 100% natuurlijk voedingssupplement
Maca is een 100% natuurlijk voedingssupplement; het verbetert het aanpassingsvermogen van het lichaam. Het speelt in op de specifieke behoeftes van een lichaam naargelang de ouderdom en het geslacht van de persoon die Maca neemt. Maca vult als het ware de lege schappen op in ons lichaam.

BELANGRIJK
De kwaliteitsverschillen van Maca zijn aanleiding tot veel verwarring. Er worden verschillende variëteiten op de markt gebracht, zoals naast zelfs synthetische, ook soorten uit lager gelegen streken in Bolivia en Chili. Echter alleen de organische Macavariant Lepidium peruvianum Chacón afkomstig van een bodem op grote hoogte (vanaf 3.000 meter) en rijk aan mineralen beschikt over alle nutriënten en alkaloïden verantwoordelijk voor de helende effecten die al millennia lang aan Maca worden toegeschreven.

De door ons aangeboden Maca poeder wordt 100% gewonnen uit de gedroogde Maca wortel die alleen groeit in Peru op een hoogte van 3000 tot 5000 meter.

Over Maca
Geschiedenis Maca
Werking Maca
Vrouwen, mannen en sport
Eigenschappen MacaHEALTH/BEAUTY PRODUCTS

ING Bank

IBAN: NL 91 INGB 0104047372
BIC: INGBNL2A

KVK Rotterdam: 90828399