Bruma's Import en haar liefde voor de Zuid Amerikaanse landen

Hartelijk welkom op de website van Bruma’s Import & Export. Een website dat rijkelijk gevuld is met Food en Non Food producten uit heel de wereld en de Zuid Amerikaanse landen in het bijzonder.

C.J.P. Bruma (directeur) had als titel ook ontdekkingsreizer kunnen neerzetten. Altijd op zoek naar de meest waardevolle schatten van de wereld. Niet achter de telefoon vanuit Nederland, maar rondreizend tot in de diepst, ondoordringbare oerwouden of afgelegen landen waar zelden of nooit toeristen komen, weet hij als geen ander eeuwenoude, traditionele producten naar Nederland te importeren. of als u wenst, vanuit Nederland tot over alle landsgrenzen op plaats van bestemming te krijgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Het vakgebied van import en export is een gecompliceerd en tijdrovende klus als u de juiste wegen niet kent. Bruma’s Import & Export heeft wereldwijde contacten en kent de regelgeving en de snelst mogelijke route richting Nederland en vice versa. Bij sommige producten is het van groot belang dat kennis vereist is. Denk aan klimaatbeheersing, opslag onder bepaalde condities. het zijn maar enkele voorbeelden waarin Bruma’s Import & Export u kunt ontlasten.


HEALTH/BEAUTY PRODUCTS

ING Bank

IBAN: NL 91 INGB 0104047372
BIC: INGBNL2A

KVK Rotterdam: 90828399