Nieuws

You can order with iDEAL or Sofort


Coca Libre



De website wordt nog verder gecompleteerd
Op dit moment wordt hard gewerkt aan de content van deze website. Naast de inrichting van ons pand een hele klus om ons totaalassortiment binnen 1 week in te vullen. We zijn er dagelijks mee bezig, maar nog lang niet af. Mocht je een vraag hebben over een bepaald artikel, een product willen aankopen die nog niet vermeld staat op deze site, neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij je toch verder kunnen helpen.

Groot magazijn biedt vele mogelijkheden
Het opslag magazijn van Bruma’s Impex kent aardig wat vierkante metertjes. Goed beveiligd en overzichtelijk opgeslagen. Heeft u partijgoederen, dan hebben wij mogelijk nog ruimte om dat voor u tijdelijk op te slaan tegen zeer interessante tarieven. 1 telefoontje is voldoende, neem contact met ons op.

Uitdaging voor de horeca; Mate de Coca
Het is vandaag de dag zwaar weer voor de horeca. De ene kaart na de andere kaart wordt geintroduceerd. Maar heeft u als ondernemer wel eens gedacht om iets sterks afwijkends te presenteren waar gasten naar op zoek zijn? Wat dacht u van onze speciale Mate de Coca theesoorten? Maar liefst leverbaar in 8 betoverende smaken? Eenmaal geproefd, dan gaat de maag al gauw knorren…

Speciale zoekopdracht? Kom maar op!
Ons vakgebied is om in de wijde wereld, met name de Zuid Amerikaanse landen te doorgronden, op zoek naar de bijzondere schatten.
Lees verder >>  




HEALTH/BEAUTY PRODUCTS

 

KVK Rotterdam: 67634621
IBAN: NL37 ABNA 0499 0255 12
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL09 INGB 0007 5875 86
BIC: INGBNL2A