Purple Corn



   
     
Artikel
     Purple Corn
Omschrijving
Paarse maïs extract bevat anthocyanine en smaakt een beetje naar gewone maïs, maar dan met een vleugje whisky (uiteraard zonder alcohol).
 
Besteleenheid
1
Gewicht
1000 gram

Stuks prijs

€ 19,95

Helaas niet op voorraad
 


Ook in bulkverpakkingen leverbaar.
Voor grotere bestellingen gelieve contact op te nemen via ons contact formulier of email.
Maar u kunt ons ook vrijblijvend bellen:
+31 6 17 33 35 33
+31 6 30 10 52 25


Maïssoort die afkomstig is uit de lage valleien van de Andes en sinds pre-Inca tijd gebruikt wordt als voedsel en natuurlijke kleurstof. Het hoofdingrediënt van “chicha morada” (frisdrank) en “mazamorra morada” (toetje), beide zeer populair in Peru.

Botanische beschrijving: Eenjarige plant met een stevige rechtopstaande stengel, die tussen de 60 cm en 4 meter hoogte kan groeien. Het heeft lange afwisselende bladeren met een groenachtig paars kleur, die vervolgens leiden tot de paarse kolven, met een lengte van tussen 7 en 50 cm lang.

Bruikbare onderdelen: Kolven en korrels.

Paarse maïs extract bevat anthocyanine en smaakt een beetje naar gewone maïs, maar dan met een vleugje whisky (uiteraard zonder alcohol).
 
Toepassing:
De paarse maïs extract door sap roeren of als ingrediënt gebruiken in toetjes, fruitsalades, rauwe chocolade en andere lekkernijen, of maak er een heerlijke smoothie mee.
 
Ingrediënten:
Gecertificeerd biologische paarse mais
 
Aanbevolen dosering:
Dagelijks 1 tot 3 theelepels (ca. 3 tot 9 gram) door je favoriete drankje, snack of gerecht.
 
Specificatie:
Koel en droog bewaren in een goed afgesloten verpakking.
Product uit Peru
Voedingswaarde per (100 g)

Energie

Eiwitten

Koolhydraat

Vet

Vezels
353 kcal

0 g

74,4 g

2,3 g

2,3 g


HEALTH/BEAUTY PRODUCTS

ING Bank

IBAN: NL 91 INGB 0104047372
BIC: INGBNL2A

KVK Rotterdam: 90828399