Mate de Coca theepoeder   
     
Artikel
     Mate de Coca theepoeder
Omschrijving
 
Besteleenheid
1
Gewicht
25 gram

Stuks prijs

€ 39,95

Helaas niet op voorraad
 


Ook in bulkverpakkingen leverbaar.
Voor grotere bestellingen gelieve contact op te nemen via ons contact formulier of email.
Maar u kunt ons ook vrijblijvend bellen:
+31 6 17 33 35 33
+31 6 30 10 52 25


Coca thee of Mate de Coca is een kruidenthee die gemaakt is van droge rauwe bladeren van de coca plant en wordt al duizenden jaren gedronken. De Cocaplant komt van origine voor in Zuid-Amerika en in het bijzonder in het Andes gebergte.

De voordelen van het drinken van de Cocathee kunnen zijn gewichtsverlies, energiek gevoel en wordt ook nog steeds gebruikt tegen hoogteziekte door op de Coca bladeren te kouwen. Cocathee bevat stoffen (alkoliden) die kuune bijdragen aan gewichtsverlies. Sommige alkoliden, zoals ook gevonden in de Cocaplant, kunnen verhogend werken op het afbreken van verzadigde vetzuren. Wanneer men regelmatig Cocathee drinkt zou dit een gunstig effect kunnen hebben op overgewicht.

De bladeren van de Cocaplant bevatten stoffen die een zelfde stimulerend effect hebben als bij bijvoorbeeld koffie alleen dan zonder de cafeïne. Cocathee bevat hoge concentraties vitaminen die antioxidanten eigenschappen kunnen hebben. Vitamine A, B2, B6, C en E zijn allemaal aanwezig in de Cocathee en kunnen een bijdrage leveren bij het bestrijden van verschillende kwalen.


HEALTH/BEAUTY PRODUCTS

ING Bank

IBAN: NL 91 INGB 0104047372
BIC: INGBNL2A

KVK Rotterdam: 90828399