Aguaje 1000 gram   
     
Artikel
     Aguaje 1000 gram
Omschrijving
Aguaje (Mauritiuspalm), ook bekend als de Moriche handpalm of Buriti, is een palmboom.
 
Besteleenheid
1
Gewicht
1000 gram

Stuks prijs

€ 64,95

Helaas niet op voorraad
 


Ook in bulkverpakkingen leverbaar.
Voor grotere bestellingen gelieve contact op te nemen via ons contact formulier of email.
Maar u kunt ons ook vrijblijvend bellen:
+31 6 17 33 35 33
+31 6 30 10 52 25


Omschrijving: Aguaje (Mauritiuspalm), ook bekend als de Moriche handpalm of Buriti, is een palmboom. De meest waardevolle bezit van Aguaje is de vrucht die rijk is aan fyto-oestrogenen, vitaminen en mineralen die de interne en externe gezondheid van je lichaam, huid en haar verbetert. De belangrijkste onderdelen zijn: bèta-caroteen (provitamine A) 25 tot 35 keer meer provitamine A dan een wortel, tocoferolen (vitamine E) 31 keer meer vitamine E dan avocado’s, ascorbinezuur (vitamine C) dezelfde vitamine C als een sinaasappel en Fyto-oestrogenen (natuurlijk vrouwelijk Oestrogeen). Vitaminen en mineralen helpen bij de ontwikkeling van de vrouwelijke secundaire geslachtskenmerken, zoals bijvoorbeeld borsten en billen en zijn ook betrokken bij de verdikking van het baarmoederslijmvlies en andere aspecten van de regulering van de menstruatiecyclus. Aguaje een is dus een buitengewoon supervrucht die rijk is aan fyto-oestrogenen, vitaminen en mineralen.

Botanische omschrijving: De mauritiuspalm is een tot 35 m hoge, tweehuizige palm met een kroon van uitgespreide, donkergroene, waaiervormig ingesneden, in omtrek afgeronde bladeren met een diameter van 4 m. De stam is tot 60 cm dik en ringvormig gesegmenteerd door de knopen van afgevallen bladeren. De palm komt oorspronkelijk uit het Amazonegebied en het noorden van Zuid-Amerika waar hij in natte gebieden groeit. Hij wordt sporadisch in de rest van tropisch Amerika gekweekt.

Bruikbare onderdelen: vruchtvlees, stammen en bladeren. Het vruchtvlees is olierijk en bevat veel vitamines. De stammen van de plant kunnen worden gebruikt als bouwmateriaal en de bladeren kunnen dienen als dakbedekking en vlechtmateriaal. Van het zetmeelrijke merg van oudere stammen kan brood worden gemaakt.

Product voordelen:

  • Gebruikt door vrouwen voor de verbetering van vrouwelijke rondingen zoals billen, dijen, heupen, etc.
  • Gebruikt om oestrogeen in het lichaam te verhogen.
  • Gebruikt als een hormoon ondersteuning voor vrouwen die lijden aan de nadelige gevolgen van de menopauze.
  • Levert essentiële vetzuren voor de algemene gezondheid doeleinden evenals de ondersteuning van de productie van collageen die helpen met de elasticiteit en stevigheid van de huid.
  • Heeft een hoge waardebron aan vitamine A, E en C.
  • Beheersing van opvliegers.

 

Toepassingen: Aguaje poeder is makkelijk te mengen door b.v. smoothies, sappen, yoghurt, granenontbijt of salades.

Ingrediënten: 100% natuurlijk fruit poeder.

Aanbevolen dosering: 2 à 3 x per dag 1 theelepel Aguaje poeder door bijvoorbeeld sap, smoothie of yoghurt roeren.

Specificatie: koel en droog bewaren in een goed afgesloten verpakking.

Waarschuwing: raadpleeg eerst uw artsindien u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt.HEALTH/BEAUTY PRODUCTS

ING Bank

IBAN: NL 91 INGB 0104047372
BIC: INGBNL2A

KVK Rotterdam: 90828399