Zuurzak / Guanabana 1000 gram   
     
Artikel
     Zuurzak / Guanabana 1000 gram
Omschrijving
De Graviola vrucht, ook bekend onder de naam Zuurzak vind zijn afkomst in het Amazonegebied van Zuid-Amerika.
 
Besteleenheid
1
Gewicht
1000 gram

Stuks prijs

€ 49,95

  
 


Ook in bulkverpakkingen leverbaar.
Voor grotere bestellingen gelieve contact op te nemen via ons contact formulier of email.
Maar u kunt ons ook vrijblijvend bellen:
+31 6 17 33 35 33
+31 6 30 10 52 25


Omschrijving: De Graviola vrucht, ook bekend onder de naam Zuurzak vind zijn afkomst in het Amazonegebied van Zuid-Amerika. Deze bijzondere exotische vrucht wordt gewaardeerd door de bewoners van de tropen, waarbij de vrucht zelf als verfrissend voedsel wordt gebruikt en de bladeren van oudsher ter genezing aan een verscheidenheid van ziekten. Ook in de moderne wereld wordt deze Graviola (zuurzak) vrucht meer ontdekt en gebruikt bij wetenschappelijke studies. Zoals vele bijzondere hedendaagse producten zijn oorsprong vinden in de Amazone, slaat ook deze vrucht een brug tussen de Indiase en de westerse geneeskunde.

Botanische omschrijving: De zuurzak of guanábana (Annona muricata) is een plant (graviolaboom) uit de familie Annonaceae. Het is een klein groenblijvende, diep vertakte, tot 10m hoge boom met roestkleurig behaarde jonge takken. De zuurzak komt van nature voor in het Caribisch gebied, Centraal-Amerika en in kleinere getalen in Zuid-Amerika en Afrika (Congo). De plant wordt wereldwijd veel in de tropen verbouwd. De plant behoort tot de familie van vla-appelbomen oftewel custard-appelbomen. De precieze boom waaraan de zuurzak groeit heet ‘Annona muricata’.

Bruikbare onderdelen: bladeren, vruchten, zaden, schors en wortels. De vruchten, zaden en bladeren hebben talrijke kruiden medicinale toepassingen. De vrucht is rijk aan koolhydraten, voornamelijk fructose. Het bevat ook vitamine C, vitamine B1, en vitamine B2.

Product voordelen:

  • Stimuleert het immuunsysteem
  • Goed voor de darmflora
  • Natuurlijke rustgever
  • Voor een goede gemoedstoestand
  • Bevat diverse vitamines (C, B1 en B2)

 

Toepassingen: zuurzakpoeder is gemakkelijk te mengen door bijvoorbeeld je favoriete smoothies, sappen, thee en shakes.

Ingrediënten: 100%puur Graviola (Annona muricata) vruchten poeder.

Gebruiksaanwijzing: Voeg één of twee keer per dag een theelepel poeder toe aan bijvoorbeeld sap, water, thee, shakes of yoghurt. Bij voorkeur in te nemen een half uur voor de maaltijd.

Specificatie: Koel en droog bewaren in een goed afgesloten verpakking.

Niet aanbevolen voor: vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, mensen met een lage bloeddruk, mensen met ziekte van Parkinson en mensen die lijden aan hartaandoeningen. Raadpleeg eerst uw arts voordat u overweegt dit product te gebruiken.HEALTH/BEAUTY PRODUCTS

ING Bank

IBAN: NL 91 INGB 0104047372
BIC: INGBNL2A

KVK Rotterdam: 90828399