
Quinua vlokken Wit
|
Quinoa is glutenvrij en daarom zeer geschikt voor mensen die een glutenallergie of –intolerantie of last van spijsverteringsproblemen hebben. Tevens is quinoa laag op de glycemische index, waarmee het geschikt is voor diabetici.
Toepassing:
Vervanging van rijst of granen. Quinoa vlokken kunt u koken om er pap van te maken of ongekookt gebruiken als vervanger voor paneermeel of garnering voor ontbijtgerechten en toetjes
Ingrediënten:
Gecertificeerd biologische quinoa vlokken
Aanbevolen hoeveelheid:
50 gram per persoon.
Specificatie:
Koel en droog bewaren in een goed afgesloten verpakking.
Product uit Peru
Toepassing:
Vervanging van rijst of granen. Quinoa vlokken kunt u koken om er pap van te maken of ongekookt gebruiken als vervanger voor paneermeel of garnering voor ontbijtgerechten en toetjes
Ingrediënten:
Gecertificeerd biologische quinoa vlokken
Aanbevolen hoeveelheid:
50 gram per persoon.
Specificatie:
Koel en droog bewaren in een goed afgesloten verpakking.
Product uit Peru
Voedingswaarde per (100 g)
Energie Eiwit Koolhydraten Vet Voedingsvezel Natrium |
352Kcal 11,4g 63,6g waarvan suikers 0g 4,5g waarvan verzadigd 0g 4,5g 0,041g |