Delisse Mate de Coca - Naturel (per 3 dozen)   
     
Artikel
     Delisse Mate de Coca - Naturel (per 3 dozen)
Omschrijving
3 dozen a 100 theezakjes
 
Besteleenheid
1
Gewicht
300 gram

Stuks prijs

€ 104,85

  
 


Ook in bulkverpakkingen leverbaar.
Voor grotere bestellingen gelieve contact op te nemen via ons contact formulier of email.
Maar u kunt ons ook vrijblijvend bellen:
+31 6 17 33 35 33
+31 6 30 10 52 25


Omschrijving: Mate de Coca, is een kruidenthee gemaakt van de bladeren van de Peruviaanse cocaplant. Een oeroude en mogelijk magische drank onder de Inca’s, met een betoverende afdronk en smaaksensatie. Coca is een plant uit de Erythroxyplacea familie, die alleen groeit op grote hoogte in het noordwestelijk deel van Zuid-Amerika. Coca wordt met name in Bolivia en Peru gedronken als thee (maté) en gekauwd als middel tegen hoogteziekte en als stimulans voor arbeiders in de mijnbouw. Door het kauwen van coca neemt het uithoudingsvermogen toe, verbetert de ademhaling en de zuurstofwisseling, en wordt het verbruik van glucose gereguleerd. De bladeren van de Cocaplant bevatten stoffen die een zelfde stimulerend effect hebben als bij bijvoorbeeld koffie alleen dan zonder de cafeïne. Cocathee bevat hoge concentraties vitaminen die antioxidanten eigenschappen kunnen hebben. Vitamine A, B2, B6, C en E zijn allemaal aanwezig in de Cocathee. Ben je met andere woorden op zoek naar een unieke kruidenthee die een echt positieve invloed zal hebben op de werking van uw lichaam? Aarzel dan niet langer en ontdek snel één van deze acht heerlijke smaken.

Botanische omschrijving: De coca plant is een van de vier gekweekte planten in de familie erythroxylaceae, afkomstig uit het noordwestelijke deel van Zuid-Amerika. Deze soort bevat de meeste psychoactieve alkaloïden. Cocastruiken kunnen tot zes meter hoog worden maar worden meestal tot manshoogte gesnoeid. De plant is inheems in de Andes en gedijt goed in dit droge, strenge klimaat. Coca thee, ook wel mate de coca , is een kruidenthee gemaakt met behulp van de (meestal rauw) bladeren van de coca plant. Het wordt gemaakt door onderdompeling van het cocablad of het dompelen van een theezakje in heet water. De thee wordt meestal verbruikt in de Andes -gebergte, in het bijzonder in Peru . Het is geelgroen van kleur en heeft een mild bittere smaak vergelijkbaar met groene thee met een meer organische zoetheid.

Product voordelen:

  • Rijk aan vitamine A, B2, B6, C en E
  • Natuurlijke stressverlichter
  • Kan bijdragen aan gewichtsverlies
  • Positieve uitwerking op hormonale problemen
  • Geeft uithoudingsvermogen
  • Stimuleert de bloedsomloop en werkt tegen hoogteziekte en lage bloeddruk
  • Voorkomt hoge bloeddruk


Toepassingen:
Overgiet het theezakje met kokend water en laat het 2-3 minuten trekken. Voeg desgewenst naar smaak Honing of (riet-)suiker toe. Mate de Coca is niet alleen een gezonde, lekkere, verfrissende thee, maar heeft ook een opwekkende werking. Mate de Coca is niet alleen warm, maar ook (ijs-) koud een verfrissende traktatie!

Ingrediënten: puur natuurlijke, fijngemalen gedroogde cocabladeren uit Peru.

Aanbevolen dosering: Enkele kopjes gedurende de dag.

Binnenkort meer informatie


HEALTH/BEAUTY PRODUCTS

ING Bank

IBAN: NL 91 INGB 0104047372
BIC: INGBNL2A

KVK Rotterdam: 90828399