
Gepofte Amaranth
|
Amaranth korrels zijn de zaden van de Amaranth plant. Amaranth bevat vele goede voedingsstoffen o.a. ijzer, calcium, magnesium, vitamine B en E, fosfor en zink.
Amaranth is ook rijk aan eiwitten. Vergeleken met tarwe bevat amaranth vijf keer zoveel ijzer en vergeleken met melk bevat het twee keer zoveel calcium.
Amaranth is glutenvrij
Toepassing:
Amarant kan als vervanger van rijst gegeten worden of gebruikt worden om pap van te maken. Kooktijd: 10-15 minuten
Ingrediënten:
Gecertificeerd biologische amaranth
Aanbevolen hoeveelheid:
+/- 100 gr per persoon
Specificatie:
Koel en droog bewaren in een goed afgesloten verpakking.
Product uit Peru
Amaranth is ook rijk aan eiwitten. Vergeleken met tarwe bevat amaranth vijf keer zoveel ijzer en vergeleken met melk bevat het twee keer zoveel calcium.
Amaranth is glutenvrij
Toepassing:
Amarant kan als vervanger van rijst gegeten worden of gebruikt worden om pap van te maken. Kooktijd: 10-15 minuten
Ingrediënten:
Gecertificeerd biologische amaranth
Aanbevolen hoeveelheid:
+/- 100 gr per persoon
Specificatie:
Koel en droog bewaren in een goed afgesloten verpakking.
Product uit Peru
Voedingswaarde per (100 g)
Energie Eiwit Vet Koolhydraten Vezels IJzer Calcium Magnesium |
370kcal 16 gr 7,5 gr 62 gr 4,2 gr 15 mg 250 mg 310 mg |